Veronica Inside voor even terug naar anderhalf uur

De talkshow Veronica Inside van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp heeft aankomende vrijdag én maandag voor even zijn vertrouwde uitzendduur van anderhalf uur terug. Dat bevestigt een zegsvrouw van Veronica. Het VI-trio baalt er een beetje van dat Veronica Inside in tegenstelling tot hun talkshow bij RTL maar liefst twee uur duurt in plaats van anderhalf uur, én dat er maar liefst vier reclamebreaks zijn. Een beetje te veel van het goede, vinden de heren.

De komende twee afleveringen duurt Veronica Inside dus weer anderhalf uur, maar dat is slechts tijdelijk. “Komende vrijdag en maandag duurt Voetbal Inside tot 22.00 uur in verband met het Nederlands elftal dat speelt. Hierdoor ligt de competitie stil en is er alleen Oranje om over te praten“, aldus de persvoorlichtster.

Alleen de wedstrijden van het Nederlands elftal is niet genoeg om een uitzending van twee uur mee te vullen, wil de woordvoerster zeggen.

Overigens gaat Genee morgen in gesprek met John de Mol om te praten over de uitzendduur van en reclame-onderbrekingen in Voetbal Inside.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen