Twan Huys: ‘Seth Meyers wil mijn beelden uitzenden’

Twan Huys is er erg trots op dat zijn interview met Stormy Daniels de voorpagina van The Washington Post heeft gehaald. Bovendien heeft ook de Amerikaanse talkshowhost Seth Meyers interesse. Dat vertelde de RTL Late Night-ster zaterdagavond in RTL Boulevard. Huys is vereerd. “Hoe leuk is dat? Dat je met een interview waar hard aan gewerkt is, serieuze journalistiek is gepleegd, dat dat in Amerika op de Washington Post op de voorpagina komt…”

De presentator spreekt van ‘een kleine droom’ die uitkomt. “Ja, dit is gewoon een enorme kick natuurlijk. Wat moet ik erover zeggen?

Hij blikt met positieve gevoelens terug op het interview met de vrouw die een affaire met Donald Trump zou hebben gehad. “Ik vond het een spectaculaire ontmoeting, omdat ik net zoals iedereen aanvankelijk het vooroordeel van een op geld beluste pornoster had. Toen ze tegenover me zat, bleek dat het een erudiete vrouw is.”

Wat gaat er nu met het interview gebeuren? “Ik ben benaderd door een vriend van Seth Meyers, die een latenightprogramma in New York heeft. Daar is misschien ook belangstelling om er aanstaande maandag iets mee te doen.”

Mogelijk komt er ook nog een volgende special met Stormy Daniels aan. “Ze was heel tevreden en blij met het interview en zei: ‘Ik kom binnenkort met nog veel meer informatie, die ik heb en mijn advocaat heeft over Donald Trump, maar dit interview was prettig en ik kom graag terug in oktober om nog een keer aan te schuiven in Late Night als jullie dat leuk vinden en interessant.’ Daar hebben wij van gezegd: ‘Heel graag.’”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen