Trijntje Oosterhuis vanavond centraal in Beste Zangers

Dé muzikale tv-show van de NPO, Beste Zangers, trapte vorige week af met Lee Towers als het stralende middelpunt. Vanavond is de tweede aflevering te zien en dan is Trijntje Oosterhuis de hoofdgast van presentator Jan Smit. Dat heeft Avrotros laten weten. Al meer dan 30 jaar is Oosterhuis één van de beste zangeressen van Nederland en nu zit ze dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega’s kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch.

Zo verrast Alain Clark haar met een geheel eigen bewerking van Touch Me There en Maria Fiselier zorgt voor mooie momenten op de bank als blijkt dat zij van het nummer De Zee een opera aria heeft gemaakt.

Marie Fiselier: “Ik was nog een klein meisje toen ik de muziek van Trijntje Oosterhuis voor het eerst hoorde. Ik heb daar echt op staan dansen. En als je dan nu bedenkt dat ik twintig jaar later hier met haar op Ibiza ben en voor haar ga zingen… Daar word ik wel zenuwachtig van ja.

Vorige week bracht Oosterhuis het nummer The First Time Ever I Saw Your Face ten gehore in Beste Zangers. Die belandde uiteindelijk op één in de iTunes-hitlijst.

Beste Zangers is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO 1, recht tegenover Dance Dance Dance op RTL 4 en de film Johnny English op SBS 6.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen