‘Talpa TV zet Jan Versteegh op Boulevard-killer’

Talpa TV gaat zijn nieuwe aanwinst Jan Versteegh op de ‘Boulevard-killer’ zetten waar SBS 6 aan werkt. Hierbij is ook Albert Verlinde betrokken. Dat meldt het AD vandaag. RTL Boulevard zelf onthulde in de lente dat SBS 6 werkt aan een Boulevard-concurrent met oud-Boulevard-coryfeeën Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. Dat leek een gouden zet, maar nu zijn de plannen afgegleden tot het niveau Jan Versteegh. Volgens Talpa is hij een alleskunner, maar hij heeft nog nooit een hit gehad.

Overigens gaat het volgens RTL Boulevard meer om een NSE-achtig programma. Dat was de nieuwsrubriek op de toenmalige tv-zender van John de Mol. Volgens Luuk Ikink komt die ‘waarschijnlijk tussen 18.00 en 19.00 uur’ op tv.

Boulevard-showkenner Eric de Munck: “Ja, het is NSE. Dat was bij de tv-zender Talpa een van de grootste flops die te zien was en dat gaat nu toch een nieuw leven krijgen bij SBS 6.”

Het schijnt in het voorjaar te beginnen en Jan Versteegh is dus een van de presentatoren ervan.”

De Telegraaf schrijft vandaag: “De verwachting is dat de dagelijkse liveshow waaraan hij zich zal verbinden, moet gaan concurreren met RTL Boulevard op de vroege avond. RTL Boulevard is nog steeds een stabiele factor in de programmering van RTL, maar heeft niet meer de kijkcijfers die het had toen Albert Verlinde er nog achter de desk stond.

Versteegh zelf laat mysterieus weten: “Ik heb een jonge dochter, dus het ligt voor de hand dat het dagelijkse programma niet al te laat zal zijn.”

Versteegh stapt per 1 januari 2019 over naar Talpa TV.

Lees ook andere artikelen over de ‘Boulevard-killer’:
Albert en Winston ontkennen hereniging op SBS 6 (5 april)
Gaan Albert en Winston een Boulevard-killer maken? (22 april)
Albert en Winston werken niet aan Boulevard-killer (24 april)
AD stellig: ‘Albert vanaf 2019 met soort BLVD bij SBS 6’ (2 mei)
Albert en Winston logen over tv-hereniging op SBS 6 (3 mei)
Albert Verlinde snoeihard: ‘Erland te lang blijven zitten’ (5 mei)
Albert wil nog steeds niets zeggen over SBS-Boulevard (10 mei)

Foto: Frank Ruiter, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen