Simone Kleinsma: ‘Men verwacht veel van Kees & Co’

Simone Kleinsma voelt de druk dat mensen veel verwachten van de terugkeer van Kees & Co. Dat heeft de musicalactrice gezegd in RTL Boulevard. Kees & Co keert na maar liefst twaalf jaar terug op de buis. De hoofdrol wordt nog steeds gespeeld door Kleinsma, maar de rest van de cast is compleet nieuw. Haar tegenspeelster is RTL-ster Chantal Janzen. Kleinsma: “Ik had natuurlijk nooit verwacht dat het dit zou worden en dat we daarin dan samen zouden spelen, dus het is super leuk.”

De mensen hebben erg positief gereageerd op de terugkeer van Kees & Co. “Het is zo bekend schijnbaar bij de mensen dat je dit zo weer op kan pakken. Daardoor ligt de lat wel heel erg hoog, moet ik eerlijk zeggen.”

De verwachtingen zijn hooggespannen. “Mensen verwachten dat het net zo leuk wordt als vroeger. Daar gaan we natuurlijk ontzettend ons best voor doen, maar de situatie is natuurlijk wel veranderd.”

Chantal Janzen is trots op de samenwerking met Kleinsma: “Ik had het ook niet durven hopen. Ik wilde gewoon iets met Simone doen. Ik kan wel bij haar de heg gaan knippen of de tuin bijhouden, maar…”

Kees & Co zal weer net zo voelen als vroeger, denkt ze. “Ondanks die andere mensen is het gevoel wat je toen had er gewoon weer omdat Simone er is.”

Lees ook:
Simone Kleinsma terug met komedieserie Kees & Co (17 september)
Simone Kleinsma met heel nieuwe cast in Kees & Co (18 september)
Chantal Janzen krijgt hoofdrol in nieuwe Kees & Co (25 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen