SBS-sterren willen prijzen pakken op Televizier-gala

De sterren van SBS 6 hebben de kijkers van Shownieuws zondagavond gevraagd om op hen of hun shows te stemmen voor de prijzen die worden uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat was te zien in de showrubriek. De stembussen voor de Televizier-prijzen sloten vanochtend en SBS zette Shownieuws in om nog wat laatste stemmen te werven. “Er is maar één vraag die Hilversum en omstreken bezighoudt: wie gaat er op 11 oktober naar huis met de felbegeerde Gouden Televizier-Ring?

Renate Gerschtanowitz vervolgde in Shownieuws: “Morgenochtend om acht uur sluiten de stembussen, dus je kunt nu nog jouw favoriete 6-programma’s én -gezichten naar de overwinning helpen. En dat zijn er wel een paar.

Vervolgens werden er beelden ingestort van De Wereld Volgens 80-Jarigen, Lucky 13, Naar Bed Met Irene, Utopia, Dokter Tinus, The Wall en Ellen & Naomi: 24 uur mandekking. “Allemaal zijn ze in de race voor één van de prestigieuze tv-prijzen.

Kim-Lian van der Meij: “Dus mocht jij nou het afgelopen jaar genoten hebben van één van onze programma’s hier bij 6, of van een van mijn collega’s of – heel gek – misschien van mij… Je zit nu toch op de bank met je telefoon, ga even naar die website, geef je favorieten door…

Shownieuws-presentatrice Shelly Sterk daarna: “Lieve allemaal, ik ben genomineerd voor de Televizier Talent Award en die wil ik echt heel graag winnen, dus willen jullie alsjeblieft op mij stemmen via Televizier.nl? Ik ben je eeuwig dankbaar.

André Hazes jr: “Ik heb toevallig nog één vinger vrij. Ik denk dat we genomineerd zijn omdat we het meest pure laten zien wat er is. Alles is echt wat we laten zien. Als ik niet zou winnen, dan gun ik het De Wereld Rond Met 80-Jarigen.

De Wereld Rond Met 80-Jarigen-host Dennis van der Geest: “Vond je dat nou ook een te gek programma, dan kun je nog steeds stemmen!

De laatste keren dat een presentator van SBS in de prijzen viel was in 2013 (Johnny de Mol) en 2005 (Wendy van Dijk). Slechts één keer won SBS de Gouden Televizier-Ring, namelijk in 2003 met Hart in Aktie.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen