SBS 6-show House of Talent vindt weg omhoog niet

Het wil maar niet lukken met House of Talent, de dagelijkse realityshow annex talentenjacht die SBS 6 uitzendt in het zevenuurslot. Het programma heeft er nu zes uitzendweken op zitten, maar de kijker blijft weg. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Gedurende de eerste vier weken keken er gemiddeld steeds tussen de 150.000 en 200.000 mensen naar House of Talent. Vorige week steeg het gemiddelde ineens naar 223.000, omdat de show op één avond na Oranjevoetbal stond.

In deze zesde uitzendweek is House of Talent weer teruggezakt naar zijn vertrouwde publieksgrootte. Er keken gemiddeld 159.000 mensen naar de uitzendingen op SBS 6, goed voor een marktaandeel van 4 procent.

Bedenker John de Mol heeft House of Talent geprogrammeerd als een langetermijnstitel. Het is inmiddels niet meer de vraag of de stekker eruit gaat, maar meer wanneer dat gaat gebeuren.

Overigens staat het programma vanaf 24 september niet langer na de slecht bekeken quiz LUCKY13, maar na het nieuwe programma Wie Heeft De Mooiste Bruiloft.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen