RTL plaagt Jeffrey Wammes met ongeschikte dates

Jeffrey Wammes heeft in aanloop naar de opnames van de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS geen gras laten groeien over waar hij naar op zoek is: een man met een sportief lichaam die groot geschapen is. Daar is RTL 5 hem niet bepaald in tegemoetgekomen. Sterker nog: de eerste kandidaat die vanavond op het eiland arriveert, de 29-jarige Maurice uit Den Haag, gaf gisteren bij Twan Huys ronduit toe dat hij nou niet bepaald meedeed om op te scheppen over zijn pielemuis.

Na een tijdje te hebben doorgebracht met deze glazenwasser en voetbaltrainer geeft Wammes in de aflevering van vanavond al snel aan dat hij toch wel nieuwsgierig is naar de tweede single man, maar zijn komst zal een flinke deceptie zijn geweest.

De tweede single heer was de 21-jarige scholier Valentino uit Den Haag, een twink die ook al niet bepaald voldoet aan Wammes’ eisen. En op een bottom zit de oud-turner al helemaal niet te wachten.

Al met al ligt het niet echt in de lijn der verwachting dat Wammes liefde heeft overgehouden aan zijn tv-datingavontuur. Naar verluidt had hij liever meegedaan aan de eerste aflevering van Adam Zkt Eva.

Hoe het er allemaal precies bij hangt bij Wammes en zijn mannen kunt u vanavond om 20.30 uur zien in Adam Zkt Eva VIPS op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen