RTL Boulevard heel zuur over terugkeer Albert Verlinde

De sterren van RTL Boulevard hebben erg zuur gereageerd op de tv-terugkeer van hun vroegere collega Albert Verlinde bij concurrent SBS 6. Dat was maandag te zien in de show op RTL 4. Boulevard is niet langer gek op Verlinde. Sinds hij twee jaar geleden uit het programma werd gewerkt, is de pit uit het programma en dat heeft de showkenner zelf een paar keer benoemd in de media. Nu wil hij de reuring terugbrengen in de vooravond van de Nederlandse tv en Boulevard voelt zijn hete adem in de nek.

Verlinde kan niet bepaald rekenen op succeswensen van zijn oude collega’s. “Het is ook best een risico, natuurlijk hè. Bij Boulevard was hij the man. Hij heeft afscheid genomen en nu gaat hij min of meer hetzelfde doen“, sneerde Peter van der Vorst.

Boulevards tv-kenner Ron Vergouwen: “Het is natuurlijk altijd een afbreukrisico: kun je nog toppen wat je achter je hebt gelaten? Toen hij hier wegging werd overal geschreven: ‘De zure nicht, goed dat hij weggaat.’ Nu wordt overal gezegd: ‘Goed dat hij terugkomt, want hij wordt zo gemist op de Nederlandse televisie.’

Van der Vorst: “Ja, er was heel veel kritiek. Ik vind het heel leuk voor Albert hoor, want ik mis hem soms ook echt wel, maar het is ook heel gek dat hij onze directe concurrent wordt, nadat wij zo lang naast hem hebben gezeten.

John van den Heuvel: “Ik ben ook benieuwd op welk tijdstip. Gaat hij precies tegenover ons zitten?

Daarop werd een fragmentje ingestart waarop Verlinde aangeeft dat zijn nieuwe show gelijkenissen zal vertonen met Boulevard, dat hij zelf ooit heeft opgestart: “Gaan we ook royalty, lifestyle, crime en actualiteit doen? Dat klinkt allemaal ontzettend als Boulevard, maar het klinkt ook als De Wereld Draait Door. Het klinkt als ieder programma. Het enige wat het anders maakt is de casting.

Van der Vorst vervolgens: “Dit gaat over wat er anders wordt aan onze concurrent en dat is dus eigenlijk niks.

Ron Vergouwen: “Alleen de poppetjes schijnbaar, dus ik weet niet of de bouwtekeningen van deze desk nog ergens bij Talpa circuleren… Ik weet het niet.

John van den Heuvel: “Ik moet wel zeggen – ik denk dat het voor ons allemaal geldt – dat we terugkijken op een mooie tijd met Albert. We gaan nu wel vol de concurrentie aan.

Peter van der Vorst: “Het houdt ons ook scherp.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen