RTL 5 met Nederlandse versie Naked Attraction

RTL 5 komt Adam Zkt Eva met nóg een naakte datingshow, namelijk de Nederlandse versie van de Britse tv-show Naked Attraction. Producent Blue Circle is momenteel op zoek naar kandidaten. Dat heeft de zender laten weten. Naked Attraction draait om single dames en heren die op zoek zijn naar een metgezel. Ze worden geconfronteerd met zes compleet naakte mannen of vrouwen, die ze eerst beoordelen op het uiterlijk, bijvoorbeeld op hun piemel, beharing of buik. 

Vervolgens mogen de naakte vrijgezellen ook hun stemgeluid laten horen en wat over zichzelf vertellen. Uiteindelijk gaat ook de hoofdpersoon van de zoektocht naakt.

RTL 5 laat in de kandidatenoproep weten: “Ben jij het zat om eindeloos te daten en nooit echt tot de kern te komen? In deze nieuwe datingshow geef je je helemaal bloot en ga je op een compleet nieuwe manier op zoek naar jouw ideale match. Ben jij niet bang om alles van jezelf te laten zien en wil je andere vrijgezellen leren kennen die net zo veel lef hebben? Geef je dan op.

Mensen die meedoen aan het programma krijgen een vergoeding van 250 euro. De tv-makers hopen kandidaten vooral over de streep te krijgen door te zeggen dat dit een ‘once in a liftime experience’ is.

Naked Attraction is momenteel te zien op Videoland, de Netflix van RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen