Rick Nieman terug met nieuw seizoen WNL op Zondag

Rick Nieman is morgenochtend terug met een nieuw seizoen van zijn talkshow WNL op Zondag, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Hij ontvangt in de seizoensopener onder meer Ankie Broekers-Knol, voorzitter van de Eerste Kamer. Dat heeft de omroep laten weten. De prominente VVD-senator komt vertellen waar zij zich het komende politieke jaar hard voor gaat maken en kijkt vooruit op de komende verhuizing van het parlement. Ook neemt ze met Nieman het nieuws door.

Verder is het deze week precies tien jaar geleden dat zakenbank Lehman Brothers ten onder ging; het was het begin van een wereldwijde financiële crisis. Voormalig president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink kijkt terug op die spannende dagen en geeft zijn visie op de huidige financiële wereld.

Dave von Raven, zanger en gitarist van The Kik, komt zijn favoriete Paul McCartney en Beatles-fragmenten laten zien vanwege de komst van McCartney’s nieuwe album Egypt Station.

En het boek Fear van journalist Bob Woodward over het Witte Huis zorgt al voor rumoer voordat het verschenen is. JOVD-voorzitter Splinter Chabot en parlementair journalist Hugo Logtenberg komen vertellen over hun passie voor politieke boeken.

WNL op Zondag is morgenochtend om 9.30 uur te zien op NPO 1.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen