Radio Veronica heeft weer een eigen zenderbaas

Florent Luyckx (54) is voor een periode van vier maanden benoemd tot ad-interim radiodirecteur van Radio Veronica. Hij volgt vanaf maandag Uunco Cerfontaine op die de functie anderhalf jaar heeft vervuld naast zijn werk als Sky Radio-baas. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Cerfontaine gaat zich weer volledig focussen op Sky Radio, één van de vier muziekzenders van Talpa Radio. “Met deze verandering heeft iedere radiozender van Talpa Radio nu een eigen Radio Director.”

Marc Adriani, radiodirecteur van Talpa Radio, over de benoeming van Florent Luyckx: “We zijn ontzettend blij dat Florent kan inspringen bij Veronica. Gezien zijn ervaring, die hij onder andere heeft opgedaan bij 3FM, hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een bijdrage kan leveren aan de groei van Veronica.”

Adriani bedankt Cerfontaine voor zijn inzet. “Uunco heeft Radio Veronica door een roerige tijd geloodst. Hij wist dat te combineren met zijn werk voor Sky Radio, maar vanaf maandag is hij weer helemaal Mister Sky.”

Florent Luyckx begon zijn carrière eind jaren 80 bij platenfirma Zomba Records. Daarna werkte hij bij 3FM, reclamebureau Y&R Not Just Film, Radio 538 en Q-Music in België.

Sinds 2016 heeft Luyckx zijn eigen bedrijf Flolicious dat is gespecialiseerd in talent management en media & marketing consultancy. De tijdelijke klus voor Radio Veronica zal Luyckx combineren met de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen