Paul de Leeuw mag Ranking niet meenemen naar RTL

Paul de Leeuw mag Ranking the Stars niet meenemen naar RTL van zijn vorige werkgever BNNVARA. Hij vindt het jammer, maar het is niet anders. Dat heeft de presentator gezegd tegen RTL Boulevard. Ranking the Stars is in het verleden ook wel eens gepresenteerd geweest door Sophie Hilbrand en Sander Lantinga, maar dat was niet zo’n succes. De Leeuw ziet het programma als zijn kindje, maar mag de show van BNNVARA niet meenemen naar zijn nieuwe broodheer.

De Leeuw hoopte dat het zou mogen, maar het is hem niet gegund. “Nee, dat gaat niet mee. Dat blijft bij de NPO. Het is niet van mij, het is van de VARA. Kill your darlings, hè.”

Hij ziet het programma niet zo snel met een andere presentator. “Ik denk wel dat het mijn kindje is. Ik had het graag mee willen nemen, maar het kan niet, dus het is jammer. Dan ga je weer door.”

Zijn Sinterklaasshow verhuist wél mee naar RTL 4, want die show heeft niet echt een format. “Ik ga wel een Sinterklaas-show maken bij RTL in december. We zijn nu ook aan het praten hoe we dat gaan doen. Het wordt dezelfde Sinterklaas als waar ik altijd mee werk.”

Verder zit er een zaterdagavondshow in de pijplijn. “Dat is de vraag van RTL. Daar moeten we over nadenken. Ik heb gezegd: als er een goed idee is, gaan we dat doen.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen