Miljuschka weigert in BLVD te lachen om Dave Roelvink

Miljuschka Witzenhausen weigert mee te lachen om Dave Roelvink, die toch weer aan het alcohol is gegaan, terwijl hij drie weken geleden beloofde om de alcohol ‘voorlopig’ te laten staan. Dat liet ze dinsdagavond weten in RTL Boulevard. Roelvink moest vorige maand stomdronken worden klemgereden door de politie in Amsterdam en beloofde de fles te laten staan. Na het Paradiso-concert van zijn vader Dries op maandag wilde Boulevard graag met Dave praten, maar hij weigerde.

Dave wilde namelijk niet met een slok op voor de camera verschijnen. Het leidde tot wat gelach in de Boulevard-studio, maar Witzenhausen lachte niet mee. “Ik vind het in geen enkele zin grappig. Die grap over het autorijden op het podium niet en ook niet dat we nu zeggen: ‘Ha ha, grappig, hij heeft geen druppel meer aangeraakt, maar nu komt hij niet voor de camera.’ Ik vind het gewoon echt een slecht voorbeeld.”

Luuk Ikink: “Maar hij is 24 en hij mag toch wel een biertje drinken in Paradiso, zou je ook kunnen zeggen?

Witzenhausen, het nichtje van Willem Holleeder, vindt dat Dave veel te ver gaat. “Natuurlijk mag je een biertje drinken, maar als je met gierende banden van de politie bent weggereden, veel jonge volgers hebt die je verheerlijken en dan gewoon weer gaat drinken, terwijl je net hebt gezegd dat je een tijdje niet gaat drinken… Dan vind ik je echt gewoon een slapjanus en geen leuk voorbeeld.”

Ik zou niet willen dat mijn zoon er later naar kijkt en denkt: jij bent nou echt heel tof!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen