Luuk Ikink op bevallingsdag telefonisch in Boulevard

Luuk Ikink is een beetje de Piet Paulusma van RTL 4: hij is eigenlijk elke dag op tv en als hij er niet is, gaan de alarmbellen rinkelen. Om de kijker van RTL Boulevard gerust te stellen begon Ruben Nicolai de uitzending woensdagavond met een huishoudelijke mededeling. “We beginnen met onze eigen Luuk. Hij is er niet, maar daar heeft hij een hele, hele goede reden voor. Hij is aan de telefoon. Luuk, vertel eens even, hoe begon jouw dag vandaag?“, vroeg hij in de live-uitzending.

Ikink: “Ja, mijn dag begon met een ritje naar het ziekenhuis, want onze dochter is vandaag geboren. Ik hoefde helemaal niks te doen natuurlijk, de moeders moeten altijd het harde werk doen en dat is echt fantastisch om te zien.”

Het is alweer de tweede keer dat de 35-jarige Boulevard-ster vader is geworden. Hij en zijn vrouw hadden al een zoontje met de naam Lieuwe.

Nu is er een dochtertje bij gekomen. “Ze heet Jelka en de tweede naam is Henriëtta, dat is een familienaam van Simone. Zij heeft dat zelf ook als tweede naam.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen