Luuk Ikink legt uit waarom headlineblokje nu oranje is

RTL Boulevard ziet er al een week anders uit dan voorheen. Het headlineblokje dat twee keer per aflevering naast Luuk Ikink verschijnt is sinds een week niet wit maar oranje. Daar is bewust voor gekozen. Dat heeft de presentator laten weten op Radio 538. Ikink kondigde vorige week vlak voor de uitzending aan dat RTL Boulevard een nieuwe vormgeving zou introduceren, maar dat viel allemaal wel mee. Het gaat dus vooral om het headlineblokje. Maar achter de nieuwe kleuropstelling zit wel een gedachte.

De presentator legt uit dat de kleuren bewust zijn veranderd. “Je moet op een gegeven moment toch blijven verrassen. Ik zat wel lang na te denken en toen zag ik die ster van ons en die is oranje. Toen dacht ik: dit is het, die blokjes moeten ook oranje. Dan ga je toch dingen veranderen.

Wie was er allemaal betrokken bij deze restyling? Grappend: “Dit is begin vorig jaar begonnen en we zijn hier nu aanbeland. Daar zijn toch wel een aantal schuiven overheen gegaan, tot de hoogste bomen van RTL.”

Het is gekkenwerk, hè, niet normaal. Je hoort de kijker bijna denken: jeetje, wat is dit een grote verandering. Het is ongelooflijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen