Jort Kelder vindt Ranking the Stars abject programma

Jort Kelder zou nooit meedoen aan het BN’er-programma Ranking the Stars, waarin sterren elkaar op allerlei gebieden rangschikken. Dat laat de presentator weten aan NU.nl. De toekomst van de show is ongewis nu Paul de Leeuw is overgestapt van de NPO naar RTL, maar een editie met Jort Kelder komt er in elk geval nooit. “Ranking the Stars vind ik eigenlijk best een abject programma, als ik heel eerlijk mag zijn. Ik vind het eigenlijk gewoon een roddelblad op televisie“, zegt hij.

Kelder begrijpt niets van BN’ers die meedoen aan de show, ook al zat zijn ex Georgina Verbaan in het afgelopen seizoen. “Het zit helemaal in die sfeer van die BN’er-dwaasheid, alsof het BN’er-dom iets heel bijzonders is.”

Collega-NPO-ster André van Duin heeft ook een programma waar hij niet graag naar kijkt: Expeditie Robinson. “Nee, dat kijk ik niet. Het trekt me ook helemaal niet, nee. Ik kijk ook niet naar The Voice of naar al die talentenjachten.”

En NOS-presentator Henry Schut: “Ik krijg een beetje jeuk van al die programma’s waarin mensen klagen over hun man die klusser is of over hun buren die iets verkeerds gedaan hebben.”

Ik ben ook niet van Wie is de Mol en Expeditie Robinson. Dat is niet omdat ik het slecht vind of raar, maar volgens mij pakt het je of pakt het je niet. Mij pakt het niet.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen