Jan Smit en Rik van de Westelaken nieuw Televizier-duo

Rik van de Westelaken neemt bij zijn nieuwe werkgever AVROTROS niet alleen Wie is de Mol over van de naar RTL vertrokken Art Rooijakkers, maar ook de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij vormt op 11 oktober een presentatieduo met Jan Smit. Dat heeft de omroep laten weten. Smit is al sinds 2014 de presentator van het prijzengala; de eerste twee jaar solo, daarna met Rooijakkers. Vorig jaar deed Rooijakkers de show alleen, omdat Smit genomineerd was.

Dit jaar vormt Smit dus een nieuw presentatieduo met Van de Westelaken. Onder hun leiding zullen in Amsterdam de belangrijkste televisieprijzen van het jaar worden uitgereikt.

In de jaren voor de komst van Smit werd het gala gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij (2013), Reinout Oerlemans (2012), Cornald Maas (2011), Chantal Janzen (2008 t/m 2010) en Frits Sissing en Nelleke van der Krogt (2007).

In de jaren dáárvoor verzorgen Frits Sissing en Renate Schutte (2006), Tooske Ragas (2005), Tooske Ragas en Winston Gerschtanowitz (2004), Angela Groothuizen (2003) en Rolf Wouters (2002) de presentatie.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen