Jan Slagter heeft Linda twee keer bloemen gegeven

Jan Slagter heeft tv-koningin Linda de Mol twee keer in zijn leven een bos bloemen gegeven. Dat zegt de baas van Omroep MAX in de Panorama. Slagter werkt bij de NPO en De Mol bij RTL, dus ze komen elkaar niet vaak tegen. Toch heeft hij twee keer een boeketje aan haar gegeven. Eén keer voor een feestelijke gelegenheid, één keer voor een droevige. “Ik heb haar ooit een heel grote bos bloemen gegeven. Volgens mij werd zij toen uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar.”

Slagter is Omroepman van het Jaar geweest. “Daarom was ik samen met alle andere voormalige Omroepmannen en -vrouwen uitgenodigd voor een besloten diner. Daar hoorde uiteraard een bloemetje bij.”

De andere bos bloemen was voor een trieste gebeurtenis. “Ik heb ook nog een bos bloemen gegeven toen zij en John de Mol twee jaar geleden werden afgeperst. Verschrikkelijk.

Slagter heeft niet net als Ed Nijpels een neprelatie met De Mol gehad. “Alsjeblieft. Ik weet niet wat hem heeft bezield door te zeggen dat hij een relatie met haar had. De media trouwens ook niet. Ik zou er geen letter aan hebben vuilgemaakt.

Het Panorama-interview met Jan Slagter kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen