Jan de Hoop vindt Hans Laroes een beetje sneu

Een grapje van Hans Laroes over de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys is bij Jan de Hoop en een aantal anderen het verkeerde keelgat in geschoten. Dat is te lezen op Twitter. Twan Huys viel dinsdag voor de eerste keer uit de kijkcijfer top 25, omdat er te weinig mensen naar zijn talkshow keken. “Nog even en Brandpunt+ heeft meer kijkers dan RTL Late Night“, zei Laroes, de hoofdredacteur van KRO-NCRV die net 24 van zijn 40 tv-journalisten heeft ontslagen.

Jan de Hoop: “Beetje sneu dit. Eerst 24 collega’s prematuur de straat opschoppen en dan weer een collega van een andere zender uitlachen. Gelukkig ben je mijn baas niet.”

Hans Laroes daarop: “Volgens mij lees je iets anders, maar goed, als je een punt wil maken, be my guest… En check eerst eens even of het klopt wat je zegt.

Ook RTL Nieuws-regisseur Renske Holwerda reageert geprikkeld: “Is het fijn dat wanneer je eigen huis is afgefikt, het tenminste rust geeft dat de overburen misschien ook de hens in gaan? Wat wil je precies zeggen?

Laroes: “Dat het in de marge van de aandacht nog niet zo slecht gaat. Jij zoekt er veel te veel achter zie ik in je tweede tweet.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen