Ilse DeLange gaat graag door met Voice Kids en Senior

Ilse DeLange stopte met The Voice of Holland omdat het te tijdrovend was, maar gaat vooralsnog wel graag verder met spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior. Dat vertelt de zangeres in Veronica Magazine. De spin-offs van The Voice bestaan uit veel minder afleveringen en dus minder draaidagen. “Ik ga door met The Voice. Ik doe The Voice Kids en nu The Voice Senior. De onbevangenheid die kinderen hebben, vind ik heel mooi. Datzelfde geldt voor de senioren“, zegt ze.

Momenteel is te zien hoe DeLange geniet van de bejaarde zangers en zangeressen in The Voice Senior. “De meesten vinden het mooi dat ze het nog mogen meemaken op hun leeftijd.”

Ze gaat er dan ook graag mee verder. “Zolang ik er tijd voor heb, het leuk vind en ze me vragen, zit ik erbij. Mocht een van die factoren veranderen, dan niet. Tijd was destijds de reden om te stoppen met de reguliere The Voice. Ik wilde tijd vrijmaken om te touren en promo te doen in Duitsland.

Televisie past goed bij haar. “Ik vind tv hartstikke leuk, maar ik wil dat het muziek – gerelateerd blijft. Zoals bij The Voice of Ilse’s Veranda. Ik ga niet in een quiz zitten omdat ik een bekend hoofd heb. Ik zou zelfs niet meedoen aan Wie Is De Mol?.”

Het is een bevoorrechte positie dat ik dat kan, maar aan de andere kant kun je alleen maar een langdurige carrière hebben door af en toe nee te zeggen en ervoor te zorgen dat je niet overal te zien bent.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen