Gordon: ‘Glennis Grace, dit kan echt beter’

Gordon volgt het America’s Got Talent-avontuur van Glennis Grace met trots, maar ook met een kritische blik. Haar een na laatste optreden in de show vond hij niet goed genoeg. Dat vertelde de presentator donderdagavond in RTL Boulevard. Gordon heeft Grace dat onomwonden laten weten. “Ik volg het ook heel kritisch. Ik vond het vorige optreden bijvoorbeeld niet zo heel erg goed. Ik zei tegen haar: ‘Schat. Kom op. Je kan dit beter.’ Ik ken haar al vanaf dat ze elf jaar is“, vertelt hij.

Iedereen is lyrisch, maar Gordon gaat kritisch zitten doen tegen Grace. “Ja, er moet iemand zijn in je omgeving die dat tegen je durft te zeggen. Dat ben ik dan geweest.”

Haar laatste optreden stemt hem tevreden. “Wat ze nu de afgelopen week heeft gedaan, gaat alle grenzen te buiten. Ik heb gehuild vannacht. Ik ben opgebleven en heb een soort livestream gevolgd.”

Hij is super trots. “Wij gaan al zo lang terug. Zij was elf, ik twintig en ik jureerde haar voor het eerst. Ik zei tegen haar: ‘Jij wordt een wereldster.’”

Wel vindt Gordon het vervelend voor Grace dat de tv-makers zich zo bemoeien met haar outfits. “Het is bizar dat er zo wordt bepaald wat ze aan heeft. Dat ze daar niet in vrij gelaten wordt.”

Gordon hoopt op het beste voor Grace. “Zij moet nu in Vegas een Whitney Houston Tribute-show gaan doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen