Geert Wilders gunt Olcay Gulsen geen blik waardig

Olcay Gulsen deed dinsdag voor het tweede jaar op rij verslag van Prinsjesdag voor haar programma RTL Boulevard, maar het is haar ditmaal niet gelukt om PVV-leider Geert Wilders te spreken. Dat zei ze in de rubriek op RTL 4. Gulsen kreeg Wilders vorig jaar wel te spreken, maar dat interview verliep nogal stroef; de politicus kon het niet echt waarderen dat ze met een kappersbon kwam aanzetten. “Nee, hij was absoluut niet blij en vandaag liep hij gewoon een enorm rondje om me heen.”

Wilders wilde ditmaal niet met Gulsen geconfronteerd worden. “Ik had een cadeautje bij me voor hem, dus ik zei: ‘Geert, Geert!’ Hij wilde het niet accepteren. Hij gaf me geen blik waardig.”

Wat voor cadeautje had ze dan meegebracht? “Ik had dus iets heel nuttigs meegenomen, namelijk een heel goede haarvoeding. Een soort van masker. Hij heeft namelijk droog haar. Een goede, voedende masker zou een wereld van verschil maken.”

Bridget Maasland: “Hij had nu ook iets voor zijn huid nodig. Het leek wel alsof hij vandaag een soort pancake-foundation op had. Heb je dat gezien?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen