Fidan Ekiz vindt dat Albert Verlinde geen klasse heeft

Fidan Ekiz, host van de moslimtalkshow De Nieuwe Maan, vindt het niet van klasse getuige dat Albert Verlinde in een interview ter promotie van zijn nieuwe SBS 6-show een sneer uitdeelt naar het RTL Late Night van Twan Huys. Dat laat ze weten op Twitter. Verlinde vindt dat de televisie heel erg ingedut is en iedereen vooral bezig is elkaar tevreden te houden. Hij wil met zijn terugkeer op televisie de boel weer een beetje gaan opschudden en noemt Huys als een voorbeeld van wat hij níet wil.

Verlinde vertelde gisteren in het Algemeen Dagblad: “Ik wil die brutaliteit weer terug. Als ik nu RTL Late Night met Twan Huys zie waar iedereen zich keurig inhoudt als de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan tafel zit, jeuken mijn vingers. Ik vind dat een beetje laf. Ik snap het ook wel een beetje, Twan vraagt zich de hele tijd af of hij nu nieuws of entertainment moet brengen. Het resultaat is dat ik naar een constant wiebelende schaatser zit te kijken.

Ekiz, zelf ook een talkshowhost, vindt dit niet zo netjes van Verlinde. “Collega neerhalen om je eigen show aan te kondigen. Echt klasse.

Het is volgens haar lang geen uitzondering. “Het zou niet de eerste keer zijn.

Foto: NTR, Annelies Verhelst

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen