Ellie Lust krijgt show op Investigation Discovery

Ellie Lust krijgt een programma op de themazender Investigation Discovery. De eerste aflevering van Ellie Lust: Bizarre Zaken is op woensdag 14 november te zien. Dat heeft het station laten weten. Lust is de eerste Nederlandse host die te zien is op de zender. “Dit uitstapje naar dé crime zender van Nederland kon ik natuurlijk niet laten schieten. Ik behandel bizarre Amerikaanse misdrijven en probeer de kijker mee te nemen in vergelijkbare Nederlandse zaken“, zegt de oud-politievrouw.

Ze vervolgt: “Als kind ging mijn hart sneller kloppen bij het zien van spannende politieseries. Met 31 jaar politie-ervaring in mijn rugzak weet ik inmiddels dat de werkelijkheid vaak nog vele malen vreemder is dan fictie. Ik ben benieuwd of de kijker dat straks met me eens zal zijn.”

Programmabaas Tatiana Lagewaard is erg blij met de samenwerking met Lust. “Investigation Discovery is dé crime zender van Nederland – de plek waar de kijker altijd terecht kan voor waargebeurde misdaadverhalen.”

We zijn heel blij dat we samen met Ellie voor het eerst een lokaal tintje kunnen geven aan onze meest opmerkelijke zaken. Ellie is voor ons de ideale persoon om de kijker mee te nemen in de wereld van Investigation Discovery: ze is eerlijk, onderzoekend en duidelijk.”

Foto: Discovery

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen