DWDD terug met Ria Bremer als kersverse tafeldame

Na een lange vakantie is Matthijs van Nieuwkerk eindelijk weer terug op tv. De NPO 1-kijker moest zich door een paar maanden M heen worstelen, maar nu is De Wereld Draait Door gewoon weer op zender. En dat wordt gevierd met een nieuwe tafeldame. “Ze was al eerder te gast, maar vanavond voor het eerst tafeldame: Ria Bremer!“, aldus DWDD. Ook de nieuwe huisband Racoon is er. “Ze treden op tijdens onze media-uitzendingen op elke laatste vrijdag van de maand.” 

Een actuele gast is Benedicte Ficq. Zij beschuldigt rechter Jan Wolter Wabeke van het gerechtshof in Den Haag van vooringenomenheid als het gaat om roken. Hij zou zich daarom als voorzitter van de zittingscombinatie niet mogen buigen over de zaak tegen de tabaksindustrie, aldus Ficq.

Ook Boyan Slat is van de partij. “Eindelijk was het zover: begin september ging de eerste plasticvanger van Boyan Slat daadwerkelijk de zee op. Slat, slechts 24 jaar jong, wil met zijn ambitieuze project The Ocean Cleanup de Great Pacific Garbage Patch opruimen.

Pauw heeft vanavond Louis van Gaal, Sander Schimmelpenninck, Monique van de Ven en Sybrand Buma in de show.

Bij RTL Late Night wordt er gepraat over Soof de Musical en is er een verhaal over vrouw die haar 15-jarige zoon verloor door een snelwegongeluk.

Foto: Michel Schnater

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen