Drone Masters grootste flop tv-seizoen tot nu toe

De SBS 6-show Drone Masters, waarin BN’ers proberen om zo goed mogelijk een drone te besturen, is de grootste flop van het tv-seizoen tot nu toe. De derde aflevering kwam donderdagavond om half tien uit op een dramatische 98.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van iedereen die op dat tijdstip televisie keek, stemde slechts 1,9 procent af op de droneshow met BN’ers. Daarmee is de nieuwste BN’er-formule van producent John de Mol een regelrechte mislukking.

Drone Masters begon twee weken geleden met 218.000 kijkers (4 procent) en vorige week waren dat er 152.000 (3 procent). Nu is de belangstelling dus nóg verder afgenomen.

De BN’er-show wordt uitgezonden na het programma Mensenkennis van Winston Gerschtanowitz en ook dat is niet bepaald een hit. Daar keken gisteren 270.000 mensen (5 procent) naar.

Het programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest. Eigenlijk was Richard Groenendijk in beeld voor de presentatie, maar hij weigerde: “Wat is dat nou weer voor flauwekul?

Lees ook: Richard Groenendijk weigert flopformats John de Mol (3 september)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen