Bridget Maasland walgt van natte papiertjes

Bridget Maasland vindt papiertjes die nat zijn gruwelijk vies. Als ze er één tegenkomt krijgt ze direct de rillingen. Dat heeft de presentatrice onlangs gezegd in Koffietijd. Presentatrice Pernille La Lau legde Maasland een dilemma voor: geconfronteerd worden met een enorme spin of met een nat papiertje. “Ewwwww!!! Doe dan maar grote spinnen, daar ben ik bang voor. Natte papiertjes vind ik zo buh, bah. Ik kan er echt niet tegen. Ik weet niet, ik vind dat iets vies“, aldus de televisiester.

La Lau duwde vervolgens een nat papiertje tegen haar kin aan. “Ik vind ook als mensen ARGH (raakt nat papiertje aan, red.), als mensen het in hun broekzak laten zitten en het in de wasmachine gaat, dan komt het er zo uit. Nee, bah, ik vind het niks.

Maasland was onlangs te zien in de dansshow Dance Dance Dance, samen met ene Jelle de Jong. “Je mag zelf iemand uitkiezen om mee te dansen. Ze vinden het dan wel leuk als het een bekend iemand is. Ik heb gelijk eigen gezegd: ‘Ik wil met Jelle dansen en met niemand anders’, dus als dat niet lukte, wilde ik niet met iemand anders. Dat lukte dus.”

Volgens mij hebben echt zeventig mensen auditie gedaan en er worden maar vijf koppels uitgekozen. Je krijgt dan een choreo en dan kijken ze hoe snel je het oppikt en wat je kan. We konden nog niet zo heel veel, maar blijkbaar hadden we wel de juiste uitstraling, attitude en lol. We hebben zo veel lol gehad, echt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen