Bridget Maasland verlengt contract bij RTL Boulevard

Bridget Maasland heeft haar contract bij RTL Boulevard met een jaar verlengd. Ze blijft dan ook tot het einde van het tv-seizoen 2018/2019 verbonden aan de showrubriek. Dat vertelde ze maandag in de showrubriek op RTL 4. De Boulevard-desk besprak op redelijk zure wijze de komst van de nieuwe concurrent met Albert Verlinde op SBS 6 en vroeg Maasland of zij de overstap gaat maken. Daarop zei ze: “Ik heb net bijgetekend bij Boulevard voor een jaar. Wees blij dat ik er nog ben!

Maasland heeft het specifiek over Boulevard en niet over RTL. Het lijkt erop dat haar tv-carrière definitief is versmald tot verslaggever van een showrubriek. En dat terwijl de zaken er heel anders voor leken te staan toen ze in 2016 overstapte van SBS naar RTL.

RTL beloofde Maasland in dat jaar grote shows toen ze terugkeerde op het oude nest, maar die zijn er nooit gekomen. “Ik ga het komende jaar nog veel meer doen bij RTL, dat staat allemaal netjes in mijn contract, maar daar mag ik natuurlijk nog niets over zeggen“, zei ze eind 2016, daarbij speculerend over shows als Idols.

Begin dit jaar constateerde Maasland dat ze naast Boulevard nog niets anders heeft gedaan voor RTL. “Ik wacht nu tot dit gaat uitkomen. Het is bij RTL Boulevard echter meer geworden dan in eerste instantie afgesproken is. Ze zijn daar blij met mij.

Lees ook:
Bridget Maasland: ‘Bij RTL weet ik wél wat ik ga doen’ (augustus 2016)

Erland Galjaard: ‘Bridget Maasland haalt nooit de top’ (december 2016)
Bridget blijft maar wachten op andere RTL-klussen (januari 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen