Angela Groothuizen was tweede keuze Voice Senior

Angela Groothuizen was tweede keuze als jurylid in het RTL 4-programma The Voice Senior. Dat heeft ze gezegd op NPO Radio 2. RTL 4 kondigde aanvankelijk aan dat Ali B een van de juryleden zou worden in The Voice Senior, maar hij was uiteindelijk niet te zien in de show. Groothuizen wist al hoe laat het was toen de productie van de talentenjacht haar belde. “Ik zag wie mij belde. Dat was iemand die alle Voices doet: Linde. Toen nam ik op en ik zei: ‘Wie kan er niet?’”

Groothuizen wist al direct dat ze tweede keuze was. “Ik had daarvoor al gehoord dat The Voice Senior speelde en ik had nog niks gehoord, dus ik zei: ‘Wie kan er niet?’ Toen bleek dat Ali heel druk was. Ja, ik heb er even over nagedacht, maar ik vind het zo’n goed idee en ik ben heel blij dat ik ja gezegd heb.”

The Voice Senior telde slechts vier afleveringen. “Het was een korte serie. Het waren maar vier afleveringen, want meer tijd was er niet in het uitzendschema (RTL moest immers de hele zomer fragmentjes uit buitenlandse talentenjachten uitzenden, red.), maar daardoor was het ook goed te doen.

Het smaakt naar meer en ik hoop dat het een terugkerend ding is, want het is een partij leuk joh.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen