Albert Verlinde vindt Jeroen Pauw ‘wel heel laat’ op tv

Albert Verlinde vindt dat Jeroen Pauw wel heel erg laat op televisie is met zijn talkshow. Toen hij vorige week zelf te gast was, kwam hij pas om 23.45 uur aan bod. Dat zegt de showkenner in een napraatje op de website van Pauw. Zo wordt het wel érg laat allemaal, aldus Verlinde. “Ik vond het heel leuk en gezellig. Dat is belangrijk. Het is wel heel laat hoor. Dat blijft wel een dingetje. Dat krijg ik ook van andere mensen te horen. Ik was pas om kwart voor 12 aan de beurt“, aldus de showkenner.

Veel mensen kunnen niet zo laat opblijven. “Dan zeggen mensen: ‘ik weet niet of iedereen zo laat op blijft om het te zien’. Na de uitzending ga je nog even gezellig borrelen. Uiteindelijk lag ik rond kwart over 1 in bed.”

Verlinde besloot live in de uitzending om zich uit te schrijven bij de kerk. “Later realiseerde ik dat mensen niet moeten denken dat dit een statement was. Het is een keuze voor mezelf. Iedereen mag zelf weten wat hij of zij doet.”

Het was niet mijn bedoeling een oproep te doen aan mensen om zich te laten uitschrijven. Het was de logica van het gesprek, die me ertoe zette dit nu te besluiten. Ik dacht: nu moet ik het toch een keer doen.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen