3FM-dj Frank van der Lende te lang voor Koffietijd-shot

NPO 3FM-ster Frank van der Lende bleek vrijdagochtend te lang om te staan in het openingsshot van het programma Koffietijd, waarin hij te gast was. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Eigenlijk wilde Pernille La Lau de radio-dj staand interviewen, maar er werd snel een krukje voor hem gehaald. “Ik ben hier met Frank. Inmiddels hebben ze je op een kruk gezet, hè?“, begon de presentatrice de uitzending. Daarop legde hij uit: “Ja, ik was iets te lang voor het beeldscherm.”

La Lau: “Jij torent gewoon boven mij uit, ook al heb ik hoge hakken aan. Het is gewoon niet te doen. Leuk dat wij op gelijk niveau met elkaar kunnen kletsen.”

Van der Lende: “
Zeker, laten we dat ook gaan doen.”

Later kwam het gesprek opnieuw op de lengte van Van der Lende, toen er beelden van zijn woning voorbij kwamen. Quinty Trustfull: “Je bent langer dan je lamp, zag ik.”

Van der Lende: “Ik heb mijn huis ook uitgezocht op dat ik gewoon door de deurposten kon. Ik heb een paar huizen bezocht en als ik ergens moest bukken, dan viel het huis af. Hier kon ik gewoon naar binnenlopen. Het is wel een klein huisje.”

En hoe slaapt hij? “Ik heb een bed zonder achterkant. Dat doe ik ook als ik een hotel.

Tot slot deelde Van der Lende nog een compliment uit aan de Koffietijd-dames. “Het is zo mooi. Wat jullie ook hier doen… Ik kom heel graag bij Koffietijd. Als jullie ooit met pensioen gaan, dan bied ik me ook aan. We hebben al dezelfde lengte haar.

Jullie maken een beetje radio-tv. Jullie benoemen ook alles. Dat echte, dat pure. Net als dat jij in het begin zei: ‘Frank, je moet op een kruk zitten, want je bent te lang.’ Dat vind ik heel leuk. Dat is dus ook radiomaken. Het moet gewoon heel erg echt zijn.

Frank van der Lende is 2,75 meter lang. Hij is de zoon van Anita Meijer.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen