Zelfs GeenStijl is fan van inval-Jinek Nadia Moussaid

Dat Eva Jinek vervangen zou worden door iemand die een moslimtalkshow heeft gepresenteerd, Nadia Moussaid, was voor de PVV direct reden om haar nog voorafgaand aan de première van Laat op Eén af te schrijven. Nu ze een paar uitzendingen onderweg is, blijkt iedereen echter opvallend positief over haar prestaties. Na De Telegraaf, laat ook het rechtse weblog GeenStijl een positief geluid horen. “Hadden we al verteld dat we Ontzettende Fan zijn van Nadia Moussaid?

GeenStijl vindt de kwaliteiten van Moussaid onmiskenbaar. “Nadia Moussaid doet het onwijs goed op de late night, eigenlijk. En wat is La Nadia mooi en knap en bekoorlijk ook.”

Ze heeft een heerlijk exotisch voorkomen, vindt het weblog. “Och man, niet sinds TROS-omroepster Leonie Sazias was er zoo een iemand met zoo een broeierig exoties slaapkamerhoofd op de Nederlandse televee. Helemaal als ze dat ene wenkbrauwtje naar beneden doet, en even de camera aankijkt. Djiezusmoeder vangristus teringjantjefuk, wat een knappe vrouw is Ons Nadia.

Het is dat we het niet meer mogen zeggen, anders zouden we haar 1001 nachten doen, aan de rand van het FvD-zwembad.”

GeenStijl vergeeft het dat Moussaid gisteren een niet al te snuggere opmerking maakte, toen ze aan een veehouder vroeg of al haar koeien vrouwen zijn. “Ja Nadia Moussaid. Koeien zijn allemaal vrouwen.

Het artikel ‘Ja Nadia Moussaid. Koeien zijn allemaal vrouwen’ kunt u lezen op GeenStijl.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen