Willibrord vond Olcay Gulsen toch wel meevallen

Willibrord Frequin vond Olcay Gulsen toch wel meevallen als vervanger van Jamai Loman in de nieuwe RTL 4-show Beter Laat Dan Nooit. Dat vertelt hij in De Telegraaf. Eigenlijk zou Loman de serie presenteren waarin Frequin en drie andere bejaarde bekendheden op reis gaan, maar vanwege zijn nierproblemen werd hij vervangen door Gulsen. Op de allereerste draaidag gaf Frequin Gulsen een draai om de oren, was eind juni te zien in Boulevard. Gaandeweg ging het echter een stuk beter.

Gulsen zei op die allereerste draaidag op Schiphol: “Je moet maar niet te aardig worden, anders raak je je imago van eikel nog kwijt.

Frequin reageerde pinnig. Nu zegt hij: “Olcay wilde me een hak zetten, een beetje populair doen, maar dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik zei ook meteen: ‘Turk, doe even wat rustiger.’ Bleek ze helemaal geen Turkse te zijn, maar Armeense. Dat leidde later tot een band, want ik heb als verslaggever heel veel landen bezocht, waar een dictatuur was.

Al gauw zag ik in dat Olcay een geweldige, lieve en nette vrouw was. Dat had ik dus helemaal niet verwacht. En interviewen kon ze ook als de beste. We zijn heel goede vrienden geworden. Van de week gaan we samen eten, even bijpraten.

Beter Laat Dan Nooit begint op dinsdag 4 september bij RTL 4. Het Telegraaf-interview met Willibrord Frequin kunt u lezen via Blendle.

De beelden van Boulevard ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen