Wilfred Genee werkt aan talkshow met Hélène Hendriks

Wilfred Genee werkt bij Veronica aan een wekelijkse talkshow met Hélène Hendriks. Die moet naast Veronica Inside gaan bestaan en over meer gaan dan alleen voetbal. Dat heeft de presentator donderdagavond verklapt in Jinek. Genee, wiens verhaal vandaag wordt bevestigd in het Telegraaf-interview met John de Mol, heeft daar wel oren naar. “Het wordt wel iets breder. Ik doe bij BNR Nieuwsradio al heel lang The Friday Move en dat gaat over veel meer dan sport alleen.

Hendriks heeft net als Genee een voetbalachtergrond op televisie. “De basis zal wel altijd sport blijven. Dat is de energie die je ook in een talkshow moet stoppen, volgens mij.”

Het project heeft nog geen groen licht gekregen. “Ja, daar zijn we over aan het denken. Daar zijn we nog over aan het praten.

De Mol bevestigt de plannen vandaag in de krant. “Ik vind Wilfred als presentator en interviewer soms echt nog wel ondergewaardeerd. Als je weleens luistert naar zijn vrijdagmiddagprogramma op BNR, dat doet hij echt heel erg goed. Ik zou nog wel een programma op tv willen waar hij dat talent kan laten zien en ik denk dan aan een talkshow met Hélène Hendriks.

Die combinatie is top, denkt De Mol. “Dat lijkt me een spannende combinatie, de Beauty and The Beast is dat dan een beetje. Maar we hebben afgesproken: eerst zorgen dat VI helemaal staat en dan gaan we dáárover nadenken. In het verleden heb ik altijd heel prettig met hem gewerkt, dus daar kan ik me op verheugen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen