Volkskrant-recensent wil AD-Angela langer op vakantie

Angela de Jong is na drie weken weer terug van vakantie, maar krijgt niet bepaald een warm welkom. Ze wordt door collega-tv-recensent Julien Althuisius van de Volkskrant opgeroepen om nóg langer weg te gaan. Dat is te lezen op Twitter. De Jong keerde maandag terug met een column over Nadia Moussaid, die als inval-Jinek van alle kanten wordt geprezen. Volgens de tv-criticus krijgt ze echter alleen maar lof omdat ze mooi is. “Guess who’s back“, twittert Althuisius cynisch.

Althuisius krijgt veel bijval. “Een hele lange vakantie voor Angela crowdfunden?“, zegt Yordi. Dat ziet de Volkskrant-journalist wel zitten: “Ik leg vijf euro in.

Thomas Hogeling, journalist bij de Volkskrant, denkt eveneens dat De Jong het verkeerd ziet. Dat vrijwel iedereen positief is over Moussaid, zegt wel wat gezien haar achtergrond, meent hij: “Wat zóu er toch met Nadia Moussaid kunnen zijn waardoor Nederlanders ook best bereid zijn haar bij het minste of geringste foutje door het slijk te halen, kom, wat was het nou?

Althuisius grappend: “Ik weet het niet, maar ik vind wel dat je het gewoon moet kunnen zeggen in dit land.

Blendle-baas Alexander Klöpping sluit zich aan bij Althuisius. “Ik vind de mening van Angela de Jong over TV programma’s zo HEMELTERGEND SAAI“, schreeuwt hij.

DWDD-bekendheid Sywert van Lienden daarop: “Sowieso, ‘televisierecensenten’ #bullshitjobs.

Tot slot laat ook Jochem van Gelder van zich horen: “Ook eens een keer ONeens met Angela de Jong. Alsof Eva Jinek niet bloedmooi is. Staaltje vrouwenkift Angela?

Lees ook:
Angela de Jong: ‘Nadia krijgt lof omdat ze mooi is’ (gisteren)
Angela de Jong: ‘RTL en SBS, denk na over Roelvink’ (vandaag)
Angela de Jong vindt Veronica Inside te lang duren (vandaag)

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen