Vader OG3NE geschrokken van reacties in media

Rick Vol (55), de vader van meidentrio OG3NE, is best wel geschrokken van alle reacties die volgden op de onthulling van zijn nieuwe liefde. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Vol heeft een relatie aangeknoopt met een grote fan van zijn dochters: Janine. Zij is met 20 jaar nog jonger dan zijn eigen dochters en dat heeft in de media tot verbaasde reacties geleid. “Nadat we het zelf tijdens onze vakantie hadden bekendgemaakt, kwamen er eerst alleen maar positieve reacties.”

Later volgden ook veel ‘onaardige en harde aanvallen op ons’, aldus Vol. “Daar zijn we wel van geschrokken. De tweede week waren we bezig deze buitensporige en kwetsende opmerkingen van sociale media te verwijderen. Maar daardoor zijn we ook, nog meer, naar elkaar gegroeid.”

Maar is het niet een beetje raar dat hij als 55-jarige een relatie heeft aangeknoopt met een 20-jarige fan van zijn dochters? “Het leeftijdsverschil is er. Maar het blijft maar een getal.

De band met mijn dochters is super en ze zijn blij dat ik sinds enkele maanden weer probeer gelukkig te worden. Ze zien de fonkelingen terugkomen in mijn ogen en dat maakt de meiden ook echt blij.

Het Telegraaf-interview met Rick Vol kunt u lezen via Blendle.

Foto: Facebook Rick Vol

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen