Tv-comeback Martine Bijl nog altijd onzeker

Het is onduidelijk of Martine Bijl ooit nog haar comeback maakt als presentatrice van de televisiehit Heel Holland Bakt. Dat zegt haar woordvoerder Maarten van Nispen in weekblad Story. Heel Holland Bakt begon in 2013 met Martine Bijl aan het roer, maar vlak na de opnames van de finale van het derde seizoen kreeg ze een hersenbloeding. Nog altijd wordt ze vervangen door André van Duin; hij opent dit jaar het zesde seizoen. “De medische behandeling van Martine is nog altijd gaande.”

Bijls leven staat helemaal in het teken van haar herstel, zegt Van Nispen. “Zo lang er geen uitzicht is op het einde daarvan, kan er met geen enkele zekerheid iets gezegd worden over haar terugkeer op de televisie.”

Of ze nog wel terug op televisie wil als ze volledig hersteld is, kan Van Nispen niet zeggen. “Als het zover is, dan zal Martine dat zelf beslissen. Op dit moment is ze daar helemaal niet mee bezig.”

Momenteel heeft Bijl vooral psychische klachten. “De depressies waarmee ze te kampen heeft, zijn geen verrassing. Nadat Martine anderhalf jaar geleden zover was hersteld dat ze naar huis kon, hadden de specialisten haar daar al op voorbereid.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen