SBS 6-ster Alberto Stegeman laat fans dichterbij komen

SBS 6-ster Alberto Stegeman zit nu ook op Instagram. Hij gaat men een inkijkje geven in zijn dagelijks leven. Dat heeft hij laten weten op het sociale medium. Stegeman zit nu een week op Instagram en heeft al zeshonderd volgers. Hij gaat zijn volgers actief betrekken bij zijn leven. Zo laat hij hen vandaag zien dat hij voor het eerst een leesbril heeft. “Ik moet er ook aan geloven #leesbril #ouderdom #werk #kantoor #undercoverinnederland #sbs6 #albertostegeman #accepteren“, zegt hij.

Het regent al direct complimenten. “Je kan hem hebben……👴🏼“, zegt Ricardo. En Anjola: “Staat je echt goed. Ik heb gisteren mijn nieuwe bril op gehaald.

Op deze manier komen fans veel dichter bij Stegeman. Eerder deze week liet hij al zien hoe hij in de montagekamer zat en onthulde hij de premièredatum van het nieuwe seizoen van zijn programma Undercover in Nederland: vrijdag 31 augustus.

Stegeman: “Leuk dat je me volgt. Ik ben van plan af en toe een videootje en fotootje te posten over met name mijn werk, maar ook wat ik overdag zoal tegenkom.

Zie onderstaand de leesbril van Stegeman en daarna zijn eerste post:

#goedemorgen#instadebuut#undercoverinnederland#istwat

Een bericht gedeeld door Alberto Stegeman (@alberto_stegeman_undercover) op

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen