SBS 6 onthult nieuwe persfoto Lachen Om Homevideo’s

Dat Airen Mylene de nieuwe presentator van Lachen Om Homevideo’s wordt werd vorige week al bekend, maar inmiddels heeft ze ook geposeerd voor de persfoto van de SBS-klassieker. Dat blijkt vandaag uit een persbericht van de tv-zender. Mylene poseert op de persfoto met een blauw spijkerjasje, wit topje en donkergroene broek. Breed lachend poseert ze met één hand in de zij en de ander op een traditioneel televisietoestel, zoals we die nog kennen uit lang vervlogen tijden.

Wat dat betreft past de persfoto goed bij het programma. Ook de stokoude homevideo’s die voorbijkomen in het weekendprogramma komen uit lang vervlogen tijden. Toch stemmen er week na week nog altijd honderdduizenden mensen op af.

Mylene, die in de voetsporen treedt van Hans Kraay jr., Jochem van Gelder en Wietze de Jager, heeft veel zin in haar nieuwe tv-klus: “Ik vind het ontzettend leuk om een programma te presenteren dat al zo lang aan de zender verbonden is en al jaren populair is.

Lachen Om Home Video’s wordt geproduceerd door SBS Productions. De eerste uitzending met Airen is te zien op 1 september om 19.00 uur.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen