SBS 6 haalt De Vrienden van Amstel LIVE! in huis

SBS 6 haalt de concertregistratie van De Vrienden van Amstel LIVE! in huis. De eerste editie op die zender is in januari 2019. Dat heeft het station laten weten. Volgende maand al, in september, brengt SBS 6 ook het nieuwe concert De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE op de buis. Het jubilerende Vrienden van Amstel (twintig jaar) en The Flying Dutch (vijf jaar) bundelen op 15 september hun krachten voor dit unieke evenement, waarbij artiesten per helikopter tussen concerten hoppen.

De grootste Amstelkroeg van Nederland vliegt hierbij naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. “Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE in duovorm doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt.

Onder anderen André Hazes jr, Anouk, Lil Kleine, Fedde Le Grand, Guus Meeuwis en Nick & Simon zullen naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam vliegen om een optreden te verzorgen.

Wie niet bij het evenement op 15 september aanwezig kan zijn, hoeft niks te missen. Een week na het evenement is het muzikale spektakel gedurende twee uur lang te zien bij SBS 6. “Daarbij krijgen fans, naast de optredens, ook een kijkje achter de schermen in de helikopters met de artiesten en zijn exclusieve interviews te zien.”

De concertregistratie is op zaterdag 22 september vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6. In eerdere jaren waren de Vrienden van Amstel-concerten te zien op RTL 4.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen