RTL 4 onthult uitzendvolgorde Linda’s Zomerweek

Het is bekend in welke volgorde Linda’s Zomerweek, de Zomergasten van RTL 4, dit jaar wordt uitgezonden. De aftrap wordt op maandag 27 augustus verzorgd door D66-minister Kajsa Ollongren en Johnny de Mol, het neefje van de presentatrice. Dat heeft de zender laten weten. Ollongren vertelt onder meer over haar jeugd, haar band met Zweden en over haar gezin. “Johnny de Mol praat over zijn bijzonder familie, zijn grote liefde Anouk en het vaderschap“, weet een woordvoerder.

De Luizenmoeder-ster Ilse Warringa en schaatser Kjeld Nuis zijn als tweede aan de beurt, op dinsdag. Zij vertelt over haar plotselinge succes, hij over zijn schaatscarrière.

Op de woensdag barst Sophie Hilbrand los over haar fijne jeugd in Brabant en haar relatie met Waldemar Torensta, terwijl Johan Derksen praat over zijn vrouw, dochters en tv-werk. Ook zal Linda de Mol hem ongetwijfeld vragen naar het kutscheet-fragment.

De voorlaatste gasten zijn Ilse DeLange en John van den Heuvel. Hoe is het voor een Nederlandse zangeres om te spelen in de Amerikaanse serie Nashville? En John vertelt over hoe hij omgaat met zijn strenge beveiliging.

Wendy van Dijk en Jochem Myjer sluiten de zomerreeks af. Haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière worden uitvoerig besproken, net als haar trouw-trauma en haar huwelijk met Erland Galjaard. Hij vertelt met passie over zijn vak en de liefde voor zijn gezin.

Linda’s Zomerweek, een productie van Talpa, zal in de laatste week van augustus elke avond om 21.30 uur te zien zijn. Volgend jaar is er géén Linda’s Zomerweek in verband met een filmproject van De Mol.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen