Ronald Molendijk vindt zelfmoord Jos Brech prima

Ronald Molendijk zou er geen moeite mee hebben als Jos Brech zelfmoord pleegt nu hij wordt gezocht voor de moord op Nicky Verstappen. Dat zei hij donderdagavond in RTL Boulevard. De politie houdt er rekening mee dat de 55-jarige Brech uit het leven stapt nu er een klopjacht op hem gaande is. “Dan bedoel je dat hij zichzelf misschien doodschiet. Maar dat is toch ook wel genoeg voor een taart? Dat is toch ook wel een feestje dan? Dan zijn we er gewoon van af“, aldus Molendijk.

Misdaadjournalist Peter R. de Vries legde hem uit dat de nabestaanden van Nicky dat juist niet willen. “De familie wil dolgraag antwoord op vragen hebben. Die wil weten wat er die dag allemaal is gebeurd en ook misschien wel hoe Nicky daar onder was. Dat willen zij heel graag weten.

Toch zijn de zorgen er zeker, aldus De Vries. “En daar hebben we ook over gesproken met de politie. Het zou kunnen dat die man de balans gaat opmaken, van: ik ben 55, als ik nu gepakt wordt komt er een enorme rechtszaak en ik ga misschien voor lang de kast in, wil ik dat wel?

Die kans is aanwezig, maar het was geen optie om het daardoor maar niet te doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen