Patricia Paay komt er lastig tussen in de tv-wereld

Patricia Paay wil graag weer aan de slag in de televisiewereld, maar heeft moeite om er tussen te komen. Dat geeft de tv-diva aan in weekblad Party. Paay was tot een aantal jaar geleden vaak op tv, bijvoorbeeld in de jury van Holland’s Got Talent, maar die tijd is nu voorbij. Ze heeft sinds haar seksfilmpje moeite om een tv-comeback te bewerkstelligen. “Natuurlijk zal het niet makkelijk worden om een leuke klus te krijgen, zeker niet in de tv-wereld, met al die concurrentie, wordt dat moeilijk.

De presentatiestal van zowel RTL als SBS zit al redelijk vol, aldus Paay. “De mensen met een contract komen als eerste aan de beurt en dat is ook logisch. Daarbij komt dat er zijn het wereldje van de televisie de komende jaren stevig gaat worden bezuinigd. Maar ik wil toch weer aan het werk.”

Het is extra lastig voor Paay, omdat ze sommige media wantrouwt sinds haar seksfilmpje. “Ik ben nog wel ongemakkelijk en wat afstandelijk met de media. Ik vind dat sommige bladen wel heel erg respectloos en onvriendelijk met mij en de situatie waarin ik zat omgaan.”

Soms deed men zelfs alsof het allemaal wel grappig was, terwijl het voor mij zo enorm pijnlijk was. Maar goed, ik wil weer aan de slag, er gewoon lekker tegenaan.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen