Özcan Akyol voorstander van Nadia-Margriet-wissel

Özcan Akyol begrijpt de roep om een Nadia-Margriet-wissel wel. Als je op de feiten afgaat, dan doet KRO-NCRV er beter aan om het plekje van Margriet van der Linden aan Nadia Moussaid te geven. Dat zegt de columnist in de VARAgids. Moussaid valt momenteel een maand in voor Eva Jinek, maar zij bleek al direct een veel betere talkshowhost dan Margriet van der Linden, die nu al maanden aanrommelt op het DWDD-slot. Dat slot kan volgens critici beter naar Moussaid gaan.

Het is de bedoeling van NPO 1 om de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk voortaan af te wisselen met die van Margriet van der Linden, maar veel kijkers kunnen niet nóg een zomer M aan.

Wat denkt Özcan Akyol ervan? Ook hij ziet wel wat in een Nadia-Margriet-wissel. “Dat is een lastige vraag. Op basis van kwaliteit, recensies en kijkcijfers lijkt mij een dergelijke keuze onafwendbaar.

Toch is hij niet helemáál lyrisch over Moussaid. “Nadia Moussaid is wel iemand die fanatiek rookt, en ik als moraalridder kan daar maar moeilijk mee omgaan.”

Overigens vindt hij koffie ook smerig. “Sowieso is koffie vies. Ik drink het nooit en elke keer als ik dat tegen mensen zeg, kijken ze me aan alsof ik melaats ben.

Lees ook:
Lof voor Nadia pijnlijk voor Margriet; tv-ster reageert (4 augustus)
Van M naar N: AD-lezer wil Margriet eruit, Nadia erin (7 augustus)
NTR-baas Paul Römer vindt Nadia beter dan Margriet (8 augustus)

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen