Olcay Gulsen vindt vader OG3NE behoorlijk fout

Olcay Gulsen vindt het gevoelsmatig heel erg fout dat Rick Vol, de 55-jarige vader van OG3NE, een jaar na het overlijden van zijn vrouw een relatie heeft aangeknoopt met de 20-jarige Janine. Dat heeft ze zondagavond gezegd in RTL Boulevard. Janine is een superfan van Vols zingende dochters van 24, 22 en 22. “Ik gun die man absoluut geluk, maar ik vraag me af waarom dat moet met een meisje dat 35 jaar jonger is, die 20 jaar oud is en dus jonger dan zijn eigen drie dochters.”

Het leeftijdsverschil is wel héél erg groot, aldus Gulsen. “Dan is ze ook nog eens een superfan. Alles is gewoon verkeerd hieraan.”

Iedereen voelt volgens haar aan dat dit verkeerd is. “Ik zou niet willen dat mijn dochter van 20 met een man van 55 zou gaan. Dat zou ik niet oké vinden. Ik heb geen dochter, maar stel je voor dat ik die zou hebben.”

Later die avond waren ze ook bij Shownieuws vrij kritisch. “We hebben de ouders van dat meisje nog niet gehoord, maar ik kan me voorstellen dat je voor je dochter van 20 iemand anders in gedachten hebt dan een weduwnaar van 55 met drie volwassen dochters die ouder zijn dan je eigen dochter“, zei Evert Santegoeds.

Zelf laat OG3NE weten: “Het doet ons enorm goed om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt. Het helpt als je iemand hebt die voor je klaarstaat en je weer een beetje het geluk laat voelen.

Lees ook het Telegraaf-artikel ‘Vader OG3NE heeft relatie met 35 jaar jongere fan‘.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen