Nu ook BN’ers in SBS 6-hit Steenrijk Straatarm

SBS 6 voegt bekende Nederlanders toe aan zijn gewone-mensenshow Steenrijk Straatarm. Er komen acht nieuwe afleveringen aan en in twee daarvan zitten BN’ers. Dat heeft de tv-zender laten weten. In Steenrijk Straatarm ruilen rijke landgenoten van huis en portemonnee met acht straatarme gezinnen. Onder de rijken zijn dit seizoen dus voor het eerst ook twee bekende Nederlanders te zien: Johan Vlemmix en Bastiaan van Schaik. Voor even gaan zij ruilen met arme landgenoten.

Zo ruilen Bastiaan van Schaik en zijn vriend Ramon in de eerste aflevering van leven met een familie uit de Amsterdamse Vogelbuurt. Lukt het de topstylist en de fotograaf om te aarden in deze echte volkswijk? En kan de arme familie Streur haar draaien vinden op de rode loper?

Rasondernemer Johan Vlemmix doet mee met zijn zoon Joep. Zij verlaten hun kapitale villa in Eindhoven om af te reizen naar het dorpje Ederveen. Hier woont het gezin Möller, bestaande uit vader Bennie, moeder Gladys en hun 6 kids. Hoe gaan de Möllers reageren op een villa die voorzien is van bioscoop, zwembad, restaurant én discotheek? En wat gebeurt er als Johan en Joep zich realiseren dat ze slechts 35 euro per week te besteden hebben?

In de overige afleveringen zitten gewoon onbekende Nederlanders.

Steenrijk Straatarm, een productie van Vincent TV Producties, is vanaf 4 september elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen