Nieuwe ruzieshow volgt Bonje op bij RTL 4

Door de verhuizing van Bonje met de Buren naar SBS 6 zijn er de laatste tijd wel heel erg weinig ruzies te zien op RTL 4. Om dat gat een beetje op te vullen komt de zender in het nieuwe seizoen met het programma Rotcenten. Dat heeft het station laten weten. Rotcenten is een soort Bonje met de Buren, maar dan met mensen die boos zijn over geldkwesties in plaats van gehorige vloeren. “In het nieuwe televisieprogramma Rotcenten van RTL 4 wordt er bemiddeld bij conflicten over geld.

Veel meer wil de zender er niet over verklappen. Wie de presentator is, is nog niet bekend, al zouden de vroegere Bonje-presentatoren Natasja Froger en John Williams beide goede kandidaten zijn.

De producent van het programma is Concept Street, het gloednieuwe bedrijf van Roy Aalderink en Peter Lubbers. Zij werken aan nóg een tv-programma voor RTL 4: eentje voor familieleden die er niet uit zien.

In deze nieuwe familieshow met Lieke van Lexmond krijgen familieleden die bijvoorbeeld allemaal een lelijke neus hebben of een pokdalige huid een grondige make-over. Vlak voor de aftiteling zijn ze dan weer een beetje toonbaar.

Uitzenddata zijn nog niet bekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen