Mick Harren zegt Boulevard af vanwege Peter R. de Vries

Volkszanger Mick Harren zou vrijdag aan de desk verschijnen van RTL Boulevard, maar heeft op het laatste moment afgezegd omdat hij niet met Peter R. de Vries geconfronteerd wilde worden. Dat vertelde de misdaadjournalist in de showrubriek op RTL 4. Harren heeft de afgelopen weken in de cel gezeten omdat hij ergens met een neppistool heeft lopen zwaaien. Hij is voorlopig vrijgelaten en zou bij Boulevard zijn verhaal komen doen, maar is uiteindelijk niet op komen dagen.

De zanger zag het niet zitten. “Hij zou hier inderdaad verschijnen. Er zijn ook voorgesprekken met de redactie gevoerd en hij zou hier een beetje het boetekleed aantrekken“, aldus De Vries.

Harren bleek het toch een beetje lastig te vinden om het boetekleed aan te trekken. “Tijdens het gesprek bleek eigenlijk wel dat hij dat enerzijds wel wilde maar zich anderzijds ook wilde rechtvaardigen. Hij heeft uitspraken gedaan van: ‘Ja, ik kon niet anders. Als ik het niet had gedaan, dan had ík het niet overleefd.’ Daarmee uit hij eigenlijk nieuwe beschuldigen, waarmee het alleen maar escaleert.”

Toen hij over de aanwezigheid van De Vries hoorde, haakte Harren af. “Toen hij hoorde dat hij hier aan de desk zou staan en ik ook en dat hij van mij een paar kritische vragen te verduren zou krijgen, toen heeft hij met zijn advocaat overleg gepleegd en gezegd: ‘Ik kom niet, ik doe het niet.’ Ik vind het jammer.

Als je zo flink bent om in een volle kroeg een pistool te trekken, dan moet je ook zo’n kerel zijn om hier aan de desk je verhaal te komen doen als je dat hebt afgesproken.”

Harren zat vrijdagavond laat wel in Shownieuws.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen