Mattie Valk miste chemie met Igmar en Fien

Mattie Valk miste de chemie met Igmar Felicia en Fien Vermeulen, met wie hij afgelopen jaar een trio vormde in de ochtend van Qmusic. Dat bekent hij vandaag in het AD. Valk moest na het verraad van zijn radiomaatje Wietze de Jager op zoek naar een opvolger, maar Igmar en Fien bleken uiteindelijk niet de juiste keuze. Komend najaar krijgt hij Boulevard-ster Marieke Elsinga aan zijn zijde in de Q-ochtend. “In alle eerlijkheid denk ik dat die echte vonk bij ons drieën ontbrak.

Nu gaat ieder lid van het trio zijn eigen weg. “Er verandert veel in radioland en Qmusic wil de beste opstelling. Igmar wilde heel graag weer een eigen programma en dat krijgt hij in de avond, en Fien gaat bij Domien Verschuuren in de middag het nieuws verzorgen.

De samenwerking met Elsinga als de nieuwe Wietze de Jager gaat wél slagen, denkt Valk. “Toen we aan het programma begonnen, moesten we daar ook nog naar op zoek. Dat is het fijne aan Marieke, met haar heb ik dat sowieso al. Wij hoeven niet te proberen die sparkle op de radio te vinden.

Zowel Valk als Elsinga blijven ook bij Boulevard werken. “Er komen ongetwijfeld weekends dat we samen in dat programma staan. Oh mijn God, dan zien we elkaar zéven dagen in de week!

Het AD-artikel ‘Wij hebben de chemie al van onszelf’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen